Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Vegansk Julefestival: En god jul for alle!

Vegansk Julefestival: En god jul for alle!

Vegansk Julefestival er et årlig event der folk kan oppleve god mat, handle inn etiske julegaver, få inspirasjon til å spise mer dyrevennlig mat og høre og ta del i inspirerende og lærerike foredrag og kurs. Vegansk Julefestival er en event for alle – for veganere, vegetarianer, flexitarianere, kjøttspisere og vegetarnysgjerrig. I år tar Vegansk Julefestival sted 26-27 november på Chateau Neuf, kl 11-18.

Thomas Hvål Olsen, mannen bak Vegansk Julefestival, ble selv vegetarianer i en alder av 12 år og for 8 år siden ble han også veganer. – Min hovedgrunn er dyrene, og helse og miljø er en ekstra fin bonus, sier Olsen. Han skapte Vegansk Julefestival for å introdusere flest mulig mennesker til vegansk mat og for å vise at vegansk mat er spennende, godt, enkelt og sunt. I tillegg, poengterer Olsen, kan man lage dekadent junkfood eller råflott gourmetmat hvis man vil – alt veganskt såklart.

Nytt i år er at festivalen tar sted over to dager, og i tillegg er det lenger åpningstider, flere foredragsholdere og kokkekurs, eget rom for barn, live musikk og enda større lokaler enn i fjor. Her er det noe for alle!

I år er det flere utstillere enn noen gang før, inkludert blant annet Funky Fresh Foods, Fristelse Cafè og Bistro, LUSH Karl Johan, Vafleriet, Green Spirit og mange mange flere! NOAH – for dyrs rettigheter er også tilstede med stand. Liste over alle utstillere finner du her.

Du kan kjøpe billetter til årets Vegansk Julefestival her.

Les mer om Veganske Julefestival her.

Vi kan love god – og dyrevennlig – julestemning!