Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Bestill materiell

Ønsker du å fremme vegetarisk mat i ditt nærmiljø eller vil du styrke det vegetariske tilbudet på spisestedet ditt? Her kan du bestille materiell som informerer om og inspirerer til vegetarisk matlaging, enten  for spisesteder eller til privat bruk.

SIO pai

Spre informasjon om vegetarisk mat på spisesteder! Få tilsendt NOAHs Vegetarmagasin med oppskriftshefte, NOAHs “Vegetarisk på menyen – En guide for spisesteder”, eller Meatless Monday-materiell som plakater, bordkort og løpesedler gratis. Vennligst ikke bestill mer enn du klarer å dele ut, porto og opptrykking av materiell er kostbart.

 

NOAHs Vegetarmagasin med oppskriftshefte

NOAH har laget et vegetarmagasin med oppskriftshefte for at det skal være lett og inspirerende å gjøre et godt valg for dyrene, miljøet og deg selv når du står i butikken eller på kjøkkenet. Skoler og spisesteder kan bestille gratis her.

 

NOAHs “Vegetarisk på menyen – En guide til spisesteder”

Informasjons- og inspirasjonshefte  til spisesteder som ønsker å forbedre sitt vegetariske tilbud. Digital versjon kan lastes ned og printes her: Vegetarisk på menyen – pdf. NOAH anbefaler å bestille printet versjon i A5-format for best mulig resultat, bestille hos kaisa@dyrsrettigheter.no.

 

Meatless Monday-materiell

NOAH samarbeider med over 30 spisesteder tilknyttet studentsamskipnadene i Norge, samt mange kafeer om den internasjonale Meatless Monday-kampanjen. Om ditt spisested ønsker å være med, eller du ønsker å inspirere et spisested i ditt nærmiljø til å være med, kan bordkort, plakater og løpesedler bestilles kostnadsfritt her. Det eneste kravet for å være med er at man tilbyr minst en hel-vegetarisk rett på mandager, og at denne fremmes gjennom NOAHs materiell. Ta kontakt med vegetaransvarlig Kaisa Hautala på kaisa@dyrsrettigheter.no/ 916 56 906 for mer informasjon og tilsending av materiell.

 

Vegetarløpesedler

Kostholdsendring mot mer vegetarisk reduserer antall dyr som utnyttes i industrielt landbruk. Hver og en av dem har evne til å føle det de utsettes for. Bestill våre Meatless løpesedler her, og del dem ut.

 

Bor du i Oslo og har mulighet til å komme innom kontoret vårt og hente materiell er det fint. Da sparer vi porto, og du kan få en kort omvisning på kontoret vårt og se hvordan vi jobber. Ønsker du å komme innom, send oss en e-post på aktivistkoordinator@dyrsrettigheter.no eller ring 22 11 41 63.

Ønsker du å betale porto, eller gi en liten donasjon til vårt arbeid for dyrene? Gjør dette enkelt gjennom PayPal.

vegmag & oppskr. nett

infoguide-jpeg

 

veg.flyer forside