Meatless - NOAHs inspirasjonsside om dyre- og miljøvennlig mat

Verdens beste isdessert

En dessert som smaker og ser fantastisk ut, men er superenkel å lage.

isdessert-494×700

Oppskrift og tekst: Ragnhild Nordrum (ragnhildnordrum.com). Foto: Anna Lerheim Ask

Til 2-3 porsjoner:

1 liter Tofutti vaniljeis
1 pose (250 g) frosne skogsbær
1/2 melkefri kokesjokolade
1 kopp hakkede mandler

La skogsbærene tine litt. Kjør isen og skogsbærene sammen i en food prosessor slik at isen blir rosa med biter av bær. Bland i halvparten av den hakkede kokesjokoladen. Strø over hakket sjokolade og hakkede mandler.

 

ragnhild-profil

Ragnhild har vært vegetarianer siden hun var 12 år og ble noen år senere veganer. Hun blogger om sin kjærlighet for kosthold, mat og sunn livsstil.