Superenkle veganske sjokolademuffins med hint av kaffe! Muffinsene lages på under 1 time og krever kun 1 bolle og lite utstyr. Jeg liker å bruke speltmel og kokossukker fremfor hvetemel og hvitt sukker, men bruk gjerne sistnevnte om du ikke har noe annet tilgjengelig. I oppskriften bruker jeg hakket vegetabilsk sjokolade, men bruk gjerne sjokoladeknapper! Muffinsene kan fint fryses, og enten tines eller varmes i 10 min i ovnen.
Oppskrift, tekst og bilder: Marie Vogt (Mynths.no)
Forberedelse:
15 minutter
Tilberedning:
30 minutter
Porsjoner:
6
Fremgangsmåte
Hvetemel kan brukes i stedet for speltmel, og hvitt sukker i stedet for kokossukker.
Muffinsene er noe “mørke” i smaken. Bruk evt. litt mer sukker om du ikke liker den bitre smaken av sjokolade. Tilsett 1-2 ss ekstra.